Updates
Geef feedback

Dashboard voor inzien wekelijkse vragenlijst data

In het dashboard Vragenlijstdata van de afgelopen week vind je de resultaten van de dagelijkse vragenlijsten van welzijn, gezondheid en blessures en de ingevulde trainingsdagboeken. 

Linksboven zie je hoe vaak de vragenlijsten zijn ingevuld (de zogeheten compliantie). Daaronder zie je hoeveel trainingen je hebt uitgevoerd, welke sport en welk sessietype en de bijbehorende trainingsbelasting in de afgelopen 7 dagen. Ook vind je hier je gemiddelde tevredenheid over je trainingen.

Rechtsboven zie je het risico op blessures die wordt uitgevraagd in de zondag vragenlijst. Hierin staat je scores voor hinder bij deelname, symptomen of gezondheidsklachten, beïnvloedde prestatie en aangepast trainingsvolume. Daaronder zie je een paneel met aangegeven of je ziek of geblesseerd bent geweest en wat je welzijnsscore is geweest over de afgelopen 7 dagen. Ook vind je hier je gereedheid om te trainen, slaapduur en rusthartslag. 

Eventuele opmerkingen van de afgelopen week vind je terug onderaan het dashboard.

Indien je geen vragenlijst data hebt (voor een van de panelen) dan blijft deze wit.

Met de filter rechtsboven kun je ook data van andere weken bekijken. Wanneer je een Premium-coach account hebt kun je met de filter linksboven ook data bekijken van Premium connecties die hun vragenlijstdata met jou delen.