Updates
Geef feedback

Nieuwe datasets toevoegen

 

Je kunt rechtsboven op de pagina op het + -teken klikken om data aan je account toe te voegen.

Er zijn twee manieren om data te uploaden:

  1. Bestand selecteren: upload een bestand vanaf jouw computer. Je kunt meer dan één bestand selecteren en ze allemaal tegelijk uploaden.
  2. Koppel een extern platform: synchroniseer met een extern platform. Klik op de pictogrammen om automatisch data van jouw account op de geselecteerde platforms op te halen.

Je kunt tags aan een dataset toevoegen wanneer je deze uploadt. Klik op de knop Metadata bewerken, type de tagnaam in het tekstvak en druk op spatie / enter om de tag toe te voegen.

Tags helpen je de dataset terug te vinden en verbeteren de organisatie van je profiel!

Datasets met meerdere bestanden toevoegen

Sommige datasets bestaan ​​uit meerdere bestanden. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren wanneer je hartslagfrequentie en trackingdata in afzonderlijke bestanden staan.

Als je meerdere bestanden als één dataset wilt uploaden, zet dan de dataset uploaden die uit meerdere bestanden bestaat aan.

Nadat je alle bestanden hebt geselecteerd die je wilt uploaden, klik je op Datasets opslaan om de dataset met meerdere bestanden te uploaden.

SDV herkent enkele datasets met meerdere bestanden. Deze staan ​​bovenaan de Selecteer bestand knop wanneer je Dataset met meerdere bestanden uploaden aan hebt staan. Klik op het sportpictogram als de data die je uploadt voor een bepaalde sport is, zodat SDV weet hoe de bestanden correct moeten worden geparseerd.

Note: voorlopig werkt het opslaan van een dataset met meerdere files alleen voor de sporten die je kan selecteren. Staat je sport er niet bij? Dan kun je er voor kiezen om de files eerst te zippen en het zipbestand op te slaan. Dit zipbestand wordt echter niet herkent en gezien als een ongestructureerd databestand.